Skip to content

Hondentrimmer IJsselstein

Hondentrimmer uit IJsselstein voor persoonlijke service

Bent u op zoek naar een persoonlijke verzorgingsservice voor uw hond bij een hondentrimmer uit IJsselstein? Bij trimsalon Thamara staat comfort, liefde en aandacht voor detail centraal in alle trimbehandelingen. Er zijn diverse behandelingen mogelijk, namelijk: borstelen en kammen, knippen en efileren, scheren en plukken. Bij het plukken van uw hond worden oude, plukrijpe haren uit de vacht verwijderd. Dit wordt in de meeste gevallen met de hand gedaan. Klinkt pijnlijk, maar is dat ook zo? Integendeel, want uw hond voelt er niets van! Als de vacht plukrijp is betekent dit dat de haren los in de huid zitten. Mocht het zo zijn dat uw hond niet plukrijp is, wordt de trimbeurt uitgesteld. Heeft u een ruwharige hond, zoals een Teckel of Jack Russel? Dan is plukken uitermate geschikt! De meeste plukhonden komen gemiddeld twee keer per jaar naar onze hondentrimsalon in IJselstein. Dit is afhankelijk van het type plukvacht van uw hond. Heeft u hier vragen over? Neem gerust contact op!

Hondentrimmer IJsselstein

Plukken van de hond bij uw hondentrimmer uit IJsselstein

Wilt u verzekerd zijn van een net en strak resultaat na een trimbeurt van uw hond? Thrimsalon Thamara is gediplomeerd hondentrimmer in IJsselstein en omgeving. Alle pluktechnieken voor het plukken van de vacht van uw honden worden hier beheerst. Zo wordt er een onderscheid gemaakt tussen een plukvacht en een stripvacht. Bij een plukvacht worden de haren geplukt tot aan de ondervacht. Hiermee wordt altijd een perfect resultaat gecreëerd wanneer uw hond een mooie en dikke ondervacht heeft. Blijkt het zo te zijn dat uw hond een ander type ondervacht heeft? Dan wordt er een andere type pluktechniek ingezet. Deze is gericht op het opzetten van een stripvacht. Hierbij blijft uw hond langer haar behouden omdat dit meer tijd in beslag neemt. Wilt u uw hond laten knippen door een gediplomeerde hondentrimmer in IJselstein? Neem direct contact op om een afspraak in te plannen!

Scheren bij hondentrimsalon in IJsselstein

Wilt u uw hondje laten scheren bij een vakkundige hondentrimmer uit IJselstein? Ook hiermee is trimsalon Thamara u graag van dienst. Bij het scheren wordt de vacht net zoals bij knippen ingekort. Bij scheren denkt u wellicht gelijk aan extreem korte lengtes, maar dat hoeft niet het geval te zijn. Bij trimsalon Thamara wordt er namelijk gebruik gemaakt van scheerkoppen van 3.2 millimeter tot maar liefst 50 millimeter. Hierdoor kan uw hondje nog steeds een mooie, lange vacht hebben. Wilt u een afspraak maken bij een trimsalon in IJsselstein waar deskundige vachtverzorging voorop staat? Neem direct contact op door te mailen naar: afspraak@trimsalonthamara.nl.