Skip to content

Hondentrimmer Nieuwegein

Bij ons van de hondentrimmer in Nieuwegein bent u aan precies het juiste adres als het gaat om de verzorging van de vacht van uw hond. We zijn als de leukste hondentrimmer in Nieuwegein specialist op het gebied van het scheren knippen en plukken van de vacht van uw hond. Bij ons is uw hond in de beste en meest vertrouwde handen. Maak er gebruik van.

Verwijderen van plukrijpe haren met de hand

Bij ons kunt u bijvoorbeeld terecht voor het plukken van de vacht van uw hond. Als dit een manier is die bij uw hond past, dan doet u er verstandig aan om twee keer per jaar naar de hondentrimmer in Nieuwegein of de trimsalon in Vianen te komen. Dan weet u zeker dat het resultaat van deze techniek behouden blijft. Plukken is niets meer of minder dan het verwijderen van de plukrijpe haren in de vacht van uw hond. Die doen we met de hand. Uw hond voelt geen pijn, omdat er alleen losse haren verwijderd worden. Wat betreft plukken hanteren we twee verschillende technieken overigens; plukvacht en stripvacht.

Hondentrimmer Nieuwegein

Ook voor het knippen en effileren van de vacht van uw hond bent u aan het best denkbare adres

Ook voor het knippen en effileren van de vacht van uw hond bent u bij ons als de leukste hondentrimmer in Nieuwegein op precies de juiste plaats. We korten dan het haar van de vacht in. Door voor knoppen te kiezen, kunt u het model houden dat u zo graag voor uw hond wenst. Praten we over effileren, dan hebben we het over het uitdunnen van de vacht. Deze werkwijze laat u bij voorkeur herhalen tussen de zes en de tien weken. Dan weet u zeker dat het resultaat behouden blijft namelijk.

De staat van de vacht bepaalt de manier van scheren bij de hondentrimmer in Nieuwegein

Scheren is een ander specialisme dat we als geen ander beheersen. Ook nu wordt de vacht ingekort. Scheren betekent overigens niet dat uw hond altijd kort geschoren wordt. Integendeel zelfs. We werken met scheerkoppen van verschillende lengtes die variëren tussen de 3.2 en 50 millimeter. We kunnen dus ook honden met een mooie lange vacht prima scheren. Het is een feit dat de staat van de vacht uiteindelijk bepaalt wat de beste manier is om uw hond te scheren. Is er sprake van huid die vervilt is bijvoorbeeld, dan rest vaak niets anders dan het korter scheren van de vacht van uw hond.