Skip to content

Hondentrimsalon IJsselstein

Vakkundige hondentrimsalon in IJsselstein

Hecht u veel waarde aan comfort en liefde voor uw hond tijdens een trimbehandeling? Bij de hondentrimsalon in IJsselstein, ook wel bekend als trimsalon Thamara, staat dit principe centraal. Er wordt een persoonlijke verzorgingsservice geboden waar veel aandacht aan details wordt besteed. Om uw hond er weer mooi en verzorgd uit te laten zien zijn er vele trimbehandelingen mogelijk. Denk hierbij aan scheren, plukken, borstelen en kammen, knippen en effileren. Is uw hond toe aan een knipbeurt? Bij het knippen wordt de vacht van uw hond ingekort. Door te knippen kunnen er verschillende modellen worden ingezet. Erg leuk bij poedels bijvoorbeeld! Kan uw hond niet worden geknipt? Dan behoort effileren tot de mogelijkheden waarbij de vacht wordt uitgedund of inkort. Deze honden komen elke 6 tot 10 weken langs voor een trimbeurt in de hondentrimsalon in IJsselstein. Zo blijft de vacht van uw hond mooi in model! Een kijkje achter de schermen nemen? Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram.

Hondentrimsalon IJsselstein

Behandelmogelijkheden in hondentrimsalon in IJsselstein

Bij onze hondentrimsalon in IJsselstein werkt een gediplomeerde hondentrimmer. Binnen de ruime openingstijden is het daarom mogelijk om te kiezen uit een breed aanbod trimbehandelingen. Heeft uw hond een schattig ‘fluffy’ uiterlijk? Dan vergt de vacht van uw hond veel verzorging. Wanneer dit wordt vergeten, kunnen er al snel veel problemen ontstaan. Denk hierbij aan zweren op de huid, gevoelige plekken en schimmelinfecties. De hondentrimmer uit IJsselstein van trimsalon Thamara zorgt er graag voor dat de vacht van uw goed op deskundige wijze wordt bijgehouden. Door periodiek een trimbehandeling te boeken, zal een volgende behandeling voor uw hond aangenamer worden en kost het minder tijd. Meer weten over de behandelmogelijkheden in onze hondentrimsalon in IJsselstein? Neem direct contact op door te mailen naar: afspraak@trimsalonthamara.nl.  

Persoonlijke verzorgingsservice in de trimsalon

Wilt u dat uw hondje een mooie en lange vacht houdt? In onze hondentrimsalon in IJsselstein wordt er voor gezorgd dat de vacht in perfecte conditie blijft. Op basis van het type vacht en uw wensen wordt er bekeken welke trimbehandeling het meest passend is. Is er gekozen voor een plukbehandeling? Dan wordt er een keuze gemaakt tussen twee verschillende pluktechnieken. Bij een plukvacht worden de haren geplukt tot aan de ondervacht. Hierdoor ziet de vacht van uw hond er weer strak en netjes uit. Bij bepaalde typen vachten wordt er ook wel eens gekozen voor het opzetten van een stripvacht. Dan blijft uw hond langer haar houden. Wilt u een afspraak maken voor een trimbeurt in de trimsalon in IJsselstein of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Mail naar afspraak@trimsalonthamara.nl en we overleggen of plannen direct iets in!