Skip to content

Hondentrimsalon Nieuwegein

Als u op zoek bent naar de beste hondentrimsalon in Nieuwegein, dan bent u bij ons toch echt aan het beste adres. Bij ons en bij de hondentrimsalon is uw hond in de beste denkbare en professionele handen. We zijn met name specialist als het gaat om het scheren, knippen en plukken van de vacht van de hond.

De leukste en de beste hondentrimsalon van Nieuwegein

Wij als de beste en leukste hondentrimsalon in Nieuwegein kunnen u op uw wenken bedienen als u wilt dat uw hond er steeds netjes en goed verzorgd uitziet. Op het gebied van scheren, knippen en zeker ook plukken mag u ons als trimsalon in Vianen zonder meer een specialist noemen.

Hondentrimsalon Nieuwegein

Scheren hoeft niet ten koste te gaan van de mooie lange vacht van de hond

Veel mensen denken bij het woord scheren dat elke hond na een scheerbeurt kort geschoren is. Niets is echter minder waar. Wij maken in onze salon namelijk gebruik van verschillende scheerkoppen met lengtes die variëren van slechts 3,2 millimeter tot wel 50 millimeter. Dat betekent dat onze specialist van de hondentrimsalon in Nieuwegein ook na het scheren ervoor kunnen zorgen dat uw hond nog steeds die mooie, lange vacht heeft en die ook behoudt. In de kern is het simpel; de staat van de vacht bepaalt op welke lengte er geschoren moet worden. Soms is een huid vervilt, dan rest simpelweg niets anders dan om uw hond wat korter te scheren.

We korten dan de vacht van uw hond op de best mogelijk manier in

U kunt ook bij ons terecht als het gaat om het knippen en effileren van de vacht van uw dierbare hond. We korten dan de vacht in. Door voor knippen te kiezen, kunnen verschillende modellen aangebracht worden. Met effileren bedoelen we aan de andere kant vooral het uitdunnen van de vacht van de hond. Kiest u voor deze behandeling, dan is het verstandig om steeds tussen de zes en de tien weken in onze salon te komen met uw hond.

Ook de techniek die plukken heet beheersen we als geen ander in de hondentrimsalon in Nieuwegein

Ook plukken is een techniek die we als geen ander beheersen. We verwijderen dan handmatig plukrijp haar uit de vacht van uw hond. De hond verneemt daar niets van, het gaat immers om haren die los zitten. Kiest u voor deze behandeling, dan dient u die tenminste twee keer per jaar uit te laten voeren als u steeds het beste resultaat wilt bereiken en ook wenst te behouden.