Skip to content

Trimsalon IJsselstein

Deskundige vachtverzorging bij trimsalon IJsselstein

Is de vacht van uw huisdier toe aan een nieuwe knipbeurt? Bij trimsalon Thamara, ook wel bekend als dé trimsalon in IJsselstein, zijn er vele trimbehandelingen mogelijk. Denk hierbij aan borstelen en kammen, scheren, knippen en effileren en plukken. Bij alle behandelingen staan uw wensen centraal en wordt de behandeling tot volle tevredenheid van u en uw huisdier uitgevoerd. Wilt u langskomen met uw puppy? Om uw puppy te laten wennen aan het bezoek aan de trimsalon in IJsselstein is er de speciale puppy wenbeurt. Deze behandeling is bedoelt voor pups tot een leeftijd van 16 weken. Uw pup zal op tafel worden gezet en maakt kennis met de geluiden en het materiaal die in de salon worden gebruikt. Spelenderwijs worden er een aantal handelingen gedaan. Denk hierbij aan het knippen tussen de voetzooltjes, schoonmaken van de oogjes en knippen bij ooghoekjes. Een kijkje achter de schermen nemen bij de hondentrimsalon in IJsselstein? Blijf op de hoogte via Facebook en Instagram!

Trimsalon IJsselstein

Borstelen en kammen bij de trimsalon in IJsselstein

Heeft uw hond zo’n leuk ‘fluffy’ uiterlijk? Daar is onze trimsalon in IJsselstein in gespecialiseerd. Het is bekend dat dit soort vachttypes veel onderhoud vergen. Daarom is het geen overbodig luxe om dit soort vachten minimaal één keer per week te borstelen of te kammen. Hiermee zorgt u ervoor dat de vacht van uw hond klitvrij blijft of zelfs vervilt kan raken. Ook zijn er vele andere problemen die u voorkomen worden door uw hond met regelmaat te laten kammen of borstelen. Zo worden zweren op de huid, gevoelige en zere plekken en schimmelinfecties door een goede verzorging vermeden. Het bijhouden van de vacht zorgt ervoor dat een volgende behandeling minder tijd kost en maakt de behandeling voor uw hond aangenamer. Heeft u vragen over onze trimsalon in IJsselstein of wilt u een afspraak inplannen? Neem contact op door te mailen naar: afspraak@trimsalonthamara.nl.

Extra service bij een trimbehandeling

Wist u dat er bij onze trimsalon in IJsselstein een extra service is gekoppeld aan de trimbehandeling? Zo wordt na iedere trimbeurt gecontroleerd of het nodig is om de nagels van uw huisdier te knippen. We streven als hondentrimmer uit IJsselstein namelijk naar de beste service, en geven advies over wat nodig is en wat niet. Daarbij staan comfort, liefde en aandacht voor detail centraal. Van te voren wordt er daarom ook gevraagd of uw hond gezondheidsproblemen of medicatie gebruikt. Zo kan er goed worden in gespeeld op de wensen van u en uw huisdier. Wilt u dat uw hond er weer geknipt bij zit? Maak direct een afspraak door te mailen naar: afspraak@trimsalonthamara.nl