Skip to content

Trimsalon Nieuwegein

U bent van harte welkom met uw hond in de trimsalon in Nieuwegein, ook meteen de trimsalon van Vianen. Kiest u voor ons, dan weet u zeker dat er altijd sprake is van een hond met mooie, opvallende vacht. Maak dus snel een afspraak met ons als trimsalon in Nieuwegein, uw hond zal u dankbaar zijn.

Ook geschikt voor honden met een mooie lange vacht

Als de leukste trimsalon in Nieuwegein beheersen we alle facetten van het vak. Zo kunt u bij ons de vacht van uw hond laten scheren. Dit kan ook prima bij honden met een mooie lange vacht. Dat heeft alles te maken met het feit dat we over verschillende scheerkoppen beschikken die in lengte variëren van tussen de 3,2 en 50 millimeter. Overigens bepaalt altijd de status van de vacht met welke scheerkop aan de slag wordt gegaan. Mocht er sprake zijn van vacht die vervilt is bijvoorbeeld, dan rest vaak niets anders dan kort scheren. Vraag onze specialisten van de trimsalon in Nieuwegein. Zij weten precies wat zij moeten doen.

Trimsalon Nieuwegein

Ook het adres voor knippen en effileren van de vacht van uw hond

Natuurlijk kunt u ook de vacht van uw hond laten knippen. De vacht wordt dan ingekort. Onze specialisten kunnen verschillende modellen aanbrengen, ook precies dat model dat bij uw hond past dus. U kunt ook prima bij ons van de trimsalon in Nieuwegein terecht voor effileren van de vacht van de hond. Effileren betekent uitdunnen van de vacht. Kiest u voor deze specifieke behandeling, dan is het verstandig dat u tussen de zes en de tien weken een afspraak bij ons te maken. Dan blijft uw hond er steeds verzorgd uitzien.

Als trimsalon in Nieuwegein zijn we specialist in het plukken van de vacht

Ook op het gebied van plukken zijn wij als trimsalon in Nieuwegein een onbetwiste specialist. Kiest u voor plukken, dan wordt het haar met de hand weggehaald. Uiteraard gaat het dan om loszittend haar, zodat uw hond geen pijn zal ervaren. Alleen de haren die los in de huid zitten, worden immers weggenomen. De behandeling die plukken heet, is uitermate geschikt voor ruwharige honden zoals teckels en de Jack Russel. Kiest u voor plukken, dan kunt u beter twee keer per jaar een afspraak maken. Overigens maken we wat betreft plukken gebruik van twee technieken; plukvacht en stripvacht. Wilt u dat uw hond netjes en verzorgd is? Maak dan snel een afspraak.